Zon & Zee Vakanties
  Vakantiepark Sollasi

Vakantiepark Sollasi

Vakantiepark Sollasi

Vakantiehuizen Noordwijkerhout

Wil je een zomerhuis huren? Als je op zoek bent naar een heerlijk en rustig vakantieverblijf op een toplocatie dan ben je bij Sollasi in Noordwijkerhout aan het juiste andres.

Het bekende bungalowpark park ligt direct aan het Oosterduinse meer, tussen de bollenvelden en aan de rand van bos en duin.    Hier word je ’s morgens gewekt door fluitende vogeltjes en de kwakende kikkers. Ontdek de prachtige omgeving en maak een heerlijke wandeling. Pak de fiets naar het dichtbijgelegen brede strand Langevelderslag of maak gewoon een rondje om het historische dorp Noordwijkerhout. Bewonder in het voorjaar de kleurenzee van bloeiende bollenvelden en ook het prachtige natuurgebied de Amsterdamse waterleidingduinen is op steenworp afstand.

Het ruim opgezette park telt ongeveer 300 accommodaties en heeft 3 typen vakantiehuizen

Voor de kinderen zijn er 2 speelweiden en als je een balletje wilt slaan dan kan dat bij de tennisbaan. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de gezellige eettentjes aan het meer.

Met de slagboompas kom je op het bewaakte parkeerterrein die 24 uur per dag geopend is. Het bungalowpark zelf is autovrij waar laden en lossen bij het vakantieverblijf mogelijk is van maandag tot en met zaterdag (8:30 uur en 16:30 uur)