Zon & Zee Vakanties
Strandvakantie

Strandvakantie

Vakantie strand Nederland

Dagje strand aan de Zuid Hollandse kust

Als je op zoek bent naar een vakantie aan zee Nederland dan ben je in de gezellige badplaatsen Noordwijk en Katwijk aan het juiste adres. Of dat het nu waait of dat de zon schijnt, een dagje naar het strand gaan is gewoon ALTIJD goed. Het strand is er voor jong tot oud, voor gezinnen en families, er is van alles te beleven.

Van een heerlijke strandwandeling tot lekker luieren op je strandbedje en genieten van de rust met het geruis van de zee en het vrolijke gekwetter van de zeemeeuwen. Of ga je liever eten bij een strandpaviljoen en een drankje drinken bij een trendy beachclub. Het is er allemaal! 

De lange en brede kuststrook van de Duin en Bollenstreek is maar liefst 13 kilometer lang en loopt van strand Katwijk aan Zee tot Noordwijkerhout strand. Dit prachtige stukje strand is al voor de 35ste keer onderscheiden met de blauwe vlag, die garant staat voor zwemwater van goede kwaliteit en een schoon onderhouden strand. Door de vele strandafritten is het strand van Katwijk en Noordwijk snel en gemakkelijk bereikbaar. 

Gun jezelf een heerlijk weekend of weekje weg aan zee en boek een vakantiehuisje aan zee Nederland.