Hillegom bollenvelden

HILLEGOM

De poort naar de Duin- en Bollenstreek

Kleurrijke specialiteit in Hillegom

Wie Hillegom ooit eerder heeft bezocht, kan er niet omheen….. Met haar kleurrijke gezicht, strategische ligging en toch dorpse sfeer is Hillegom een verrassend rustiek toevluchtsoord.  Niet voor niets al jaren een centrale verblijfs- en ontmoetingsplaats waar het aangenaam recreëren is!

Is het de bonte mix aan toeristische hotspots, gezellige horeca, vele evenementen en authentieke speciaalzaken die het Hillegoms winkelgebied kleurt? Is het de uitstekende bereikbaarheid, de gewaarborgde veiligheid en het gratis parkeren? Of is het de sfeer van leven en laten leven in de inspirerende omgeving van de Bollenstreek die iedereen warm welkom heet?

Wat het ook is dat Hillegom dit aangenaam authentieke karakter geeft….. Na het jarenlang voor zichzelf gehouden te hebben, zijn ze  er nu klaar voor om deze geheimen met iedereen te delen. Dus of je nu komt voor een kort winkelbezoek op koopavond, tijdens een evenement in ons koopcentrum of in combinatie met een toeristische bezoek; met veel kleur, service en vakmanschap staat Hillegom  voor je klaar. Kom je dit snel ontdekken?

Het Hillegoms Muziekfeest laatste zaterdag van juni, is het gezelligste én grootste muziekfeest van de Bollenstreek voor jong én oud met de leukste Nederlandse artiesten en optredens." Overdag is de entree gratis. Voor het avondprogramma moeten wel tickets worden gekocht.

Plan je route