Zon & Zee Vakanties
Zon & Zee Vakanties

De stranden van Noordwijk

De stranden van Noordwijk

Ben je op vakantie in Noordwijk aan Zee dan moet je natuurlijk naar het strand. Je kan hier alle kanten op, ga je mee in gezelligheid of ga je voor je rust.. De gemeente Noordwijk heeft 4 strandlocaties;

De bollenvelden

In het centrum van Noordwijk aan Zee ligt de aan de Noordzijde de levendige Koningin Wilhelminaboulevard. De boulevard kenmerkt zich door de prachtige vuurtoren en overal vindt je gezellige eettentjes en trendy beachclubs op het strand. In de zomermaanden worden op boulevard veel evenementen georganiseerd zoals de Ibiza markt en de cirque des dunes.

De bollenvelden

Aan de zuidzijde van Noordwijk aan Zee ligt de Koningin Astrid Boulevard en wordt in de volksmond "de Zuid genoemd" door de prachtige villa's die in overal in duin staan. Zo woont de familie Heineken daar en Martien Meiland. Zeker de moeite om daar eens langs te rijden, je kijkt echt je ogen uit. Aan het einde van de boulevard ligt strandpaviljoen Bubbels, waar in de zomermaanden je trouwe viervoeter van harte welkom is. Ook kan je vanuit deze boulevard heerlijk fietsen door het prachtige duingebied naar Katwijk aan Zee.

De bollenvelden

Ga je liever naar een rustiger strand dan moet je echt naar de Duindamse slag gaan. Je kan er niet met de auto komen, maar de wandeling er naar toe is al een hele belevenis. Op dit strand staat rust en ruimte voorop.

De bollenvelden

Wil je met je gezin naar het strand, en niet in de drukte van de beachclubs zitten dan is strand Langevelderslag echt een aanrader. Dit strand ligt tegen Noordwijkerhout aan en wordt ook wel Noordwijkerhout strand genoemd. Er is een grote parkeerplaats waarbij je in een mum van tijd op het strand staat. Ook zijn er gezellige eettentjes bij de ingang van de afrit.

 

Wil je er even lekker tussenuit en een paar dagen genieten van de zon en de zee?

Op het strand van Noordwijk is altijd van alles te beleven, te zien en te doen.