Terug
Lisse Keukenhof.jpg

Lentepark de Keukenhof

Genieten tussen de tulpen

Laat je verrassen door de grote hoeveelheid en variaties aan bolgewassen.

De Keukenhof is het grootste bloemenpark van Europa waar jaarlijks, in het voorjaar, de bolgewassen van tuinbouwbedrijven uit de bollenstreek worden tentoongesteld.

Het is lust om te kijken naar de geweldig mooie kleurencombinaties van diverse tulpen en andere soorten bloeiers waaronder meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen.

Vergeet ook vooral niet de paviljoens te bezoeken, het Beatrix paviljoen heeft de mooiste orchideeën tentoonstelling ter wereld en in het Juliana paviljoen vind je alles over de oorsprong van de bloembol.
Ook zijn er rondleidingen door het park, kan je een tochtje te maken met de fluisterboot en je favoriete bloembollen of bloemen kopen bij de bloemenkraam.

De Keukenhof is een must om te zien maar hou wel rekening met drukte. Het beste is om 's ochtends vroeg te gaan of aan het einde van de middag.
Naast de Keukenhof kan je fietsen huren en met de gratis routebeschrijving fiets je tussen de meest prachtige bollenvelden.